Hattparaden tillbaka på Nationaldagsgaloppen 6 juni

 På Sveriges nationaldag den 6 juni är det åter dags för den årliga Nationaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm.


Den 6 juni avgörs åter Nationaldagsgaloppen på Gärdet i centrala Stockholm och den traditionsenliga hattparaden är ett populärt inslag. Det tävlas i tre olika kategorier - Gärdets bästa hatt, Bästa barnhatt och Match your dog. I den senare tar du med din - eller kanske rentav en väns - hund till Gärdet och matchar den med en kreativ, elegant eller rolig outfit.  

I tävlingens jury hittar vi både bekanta och nya ansikten på plats. Detta år får vi kärt återseende av Ann Wilson, professionell dansare och domare i Let’s Dance samt hundvännen och Idoljury-medlemmen Anders Bagge. Ny jurymedlem för i år är Youtubern och deltagare i årets Let’s Dance Filip Dikmen. Det är denna trio det gäller att imponera på om du vill bli en av hattparadens pristagare den 6 juni. Vinner du kan du tydligen kan se fram emot fina priser.   

Vill du vara med och ha chans att vinna så är det läge att börja klura på din kreation redan nu. Lycka till och välkomna till hattparaden på Nationaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm den 6 juni.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Pressbild Svensk Galopp

Kommentarer